נמשים ברגליים

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

02/09/2013 | 10:43 | מאת: רוז

כל רגליי מכוסות בנמשים ותמיד הרגשתי חסרת ביטחון והתביישתי לחשוף אותן בגלל הנמשים. האם ישנה משחת רפואית להבהרה ברגליים? אני מאוד אשמח אם תחזרו אליי

שלום רוז הגנה קפדנית משמש עשויה לשפר המצב והנמשים עשויים אף להתבהר בעקבות הגנה קפדנית ממושכת. בבעיה שלך משחות הבהרה דוגמת קליגמן ואזומד בעלות השפעה מעטה בלבד. ניתן כמובן לטפל בלייזר או ב- IPL . העלויות לא קטנות אולם אם הבעיה כל כל מפריעה לך יתכן והדבר כדאי לך.

05/09/2013 | 17:32 | מאת: רוז

תודה לך! תוכל להמליץ לי בבקשה מתוך נסיונך על מרפאה שמיומנת בשיטת ipl באזור אשדוד?

צר לי רוז, אך אינני מכיר את המרפאות שיש בהן- IPL באזור אשדוד.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור