טשטוש כתמי פיגמנטציה

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

02/07/2013 | 12:48 | מאת: ליטל

עברתי טיפול אינפרא אדום להסרת שיער לפני 3 שבועות, העור שלי שחום. עוצמת הקרן ככל הנראה הייתה חזקה מידי ולאחר שעברה האדמומיות נשארו לי סמנים גדולים (פסים) לאורך כל הרגל וגם במפשעות - הסמנים/כתמים מאוד בולטים לעין וכהים יותר מהעור שלי. אלה לא כוויות אלא סימנים חומים/שחורים על העור - נאמר לי שזה אמור לעבור עד חודש אבל לא נראה שיש שיפור בכלל בגוון הכתמים. אני טסה לחופשה בעוד שבוע ורציתי לדעת אם יש מה לעשות או האם ניתן לקבל המלצה על משחה כלשהי שתבהיר את הכתמים כדי שאוכל להסתובב עם בגד ים ובגדים קצרים מבלי להיראות כמו זברה. נאמר לי שזה עניין של זמן ואולי ההחלמה לעור שחום היא יותר ארוכה. רציתי לקבוע תור לרופא עור אבל התורים פנויים רק בתאריכים שבמהלך או אחרי החופשה :( אשמח לקבל המלצה בנושא. תודה.

03/07/2013 | 21:17 | מאת: ד"ר אהוד ורנר

תגני בקפדנות על העור משמש (בגוד או קרם הגנה נגד שמש כל מספר שעות). צריך לבדוק אם טפול להבהרה עשוי לעזור (צריך לראות את הפיגמנטציה) אולם בכל מקרה אם את שבוע לפני חופשה אין מספיק זמן לטפוןי הבהרה.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור