פיגמנטציה

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

26/06/2013 | 00:46 | מאת: גל

הייתי אצל רופאת עור מהסיבה שלפני ההריון התחיל להופיע על המצח והלחיים כתמי פיגמנטציה ,לאחר ההריון לא עבר לי ואפילו החמיר והתחיל להופיע גם מתחת לעיניים כתמים,כטיפול נתנה לי הרופאה מרשם לאזומד גל לאחר שימוש אחד בלילה קמתי בבוקר עם אדמומיות בכל חלק שמרחתי את הגל.האם זה אומר שאני רגישה לגל ועליי להפסיק את השימוש בו??

יתכן מאוד שאת עם אלרגיה למגע להידרוקינון (המרכיב הפעיל באזומד). ובכל זאת, י שמקרים של מריחת כמות גדולה של החומר עם גרימת דלקת איריטנטית ואז אם תשתשמשי בכמות קטנה יותר לא תיגרם דלקת. נסי למרוח את האזומד בכמות קטנה באזור הזרוע או שקע המרפק למספר ימים. אם תיגרם דלקת תוך מספר ימים גם מכמות קטנה נראה שאת אלרגית ואינך יכולה להשתמש בו.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור