כתמי אקנה

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

24/05/2013 | 15:14 | מאת: ME

שלום רב, אודה להתייחסותכם אני בת 22 ובעבר סבלתי מאקנה בחזה, גוון עורי שחום ונותרו לי כתמים כהים בחזה כתוצאה מהאקנה רציתי לשאול אם ניתן לטפל בכתמים באיזור זה כפי שניתן לטשטש כתמי אקנה בפנים? זאת אומרת אם גם בחזה ניתן לבצע פילינג בלייזר וכו'..או שהאיזור רגיש יותר תודה רבה...

הותרות בכתמים כהים באזור שהיה דלקתי הינו בדרך כלל פיגמנטציה שלאחר דלקת (POST INFLAMMATORY HYPERPIGMENTATION). ניתן לטפל בתכשירים מבהירים דוגמת קליגמן וחשובה הגנה קפדנית משמש. טפול בלייזר או בקרן אור מרוכזת (IPL) הפוגעים במלנין מלווים בדלקת ועלולים להחמיר את הפיגמנטציה לאחר דלקת (POST INFLAMMATOR HYPERPIGMENTATION) הקימת אצלך. .

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור