כתמים על העור

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

06/05/2012 | 22:24 | מאת: איילת

אני בת 34 אחרי 2 לידות , כהת עור . בשנה האחרונה החלו להופיע אצלי כתמים על העור בעיקר כתמים על עור הפנים . הציעו לי כל מיני טיפולים. מהו הטיפול היעיל בשבילי ?

יתכן ומדובר במלזמה, כתמים חומים המופיעים בפנים בנשים, בדרך כלל לאחר הריון או נטילת גלולות. אם המדובר במלזמה הטפול מורכב בדרך כלל מתכשירים עם הידרוקינון.בהגנה קפדנית משמש ובהפסקת נטילת גלולות (בנוטלות גלולות למניעת הריון). מובן שקודם כל צריך להבדק אצל רופא עור כדי לבצע אבחון מדויק.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור