נמשים מילדות

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

16/12/2012 | 14:07 | מאת: רוז

שלום ד"ר -לי נמשים מגיל 6, עם השנים בכמות גדלה. בעיקר מחשיפה לשמש. היום אני בת 33 סוג העור שלי הוא רגיל עד שמן .רוצה מאוד להפחית מהכמות ,לא להעלים לגמריי. מה אני צריכה לעשות?

הדבר הראשון , הגנה קפדנית משמש. קרם הגנה, נטול שומן, עם מקדם הגנה 20 או 30 ומעלה, פעמיים ביום (בוקר וצהריים). אם תקפידי בכך תראי שלאחר מספר חודשים תהיה התבהרות קלה של הנמשים. ניתן לעשות טפולי אור מרוכז (IPL) או לייזר (טפולים יקרים ובדרך כלל אין בהם צורך כשמדובר רק בנמשים).

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור