כתמי שמש בכתפיים

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

01/10/2012 | 17:30 | מאת: ליאור

שלום אני בן 23. יש לי המון כתמי שמש על הכתפיים . הם הופיעו לי בגיל 20-21, לאחר שיזוף חזק שעשיתי (בטימטומי הרב כמובן) . חלק מהאנשים אמרו לי שזה נמשים ולא כתמי שמש . בכל אופן צירפתי תמונה : http://i50.tinypic.com/4sofo5.jpg (זה הכתפיים פשוט הזוית צילום מוזרה) אולי חלקכם יגידו שזה לא אמור להציק או להפריע אבל לי אישית זה מפריע .. רציתי לדעת האם ניתן להוריד את זה בהליך פשוט , וכמה זה אמור לעלות פחות או יותר , או שזה ניתן דרך קופת החולים (אני במכבי לצורך העניין) . תודה רבה וחג שמח :)

נראה שכתמים המופיעים בגיל שלך (גיל צעיר) הינם נמשים (FRECKLES). אם תגן בקפדנות משמש הם עשויים להתבהר. אם הם מהוים הפרעה משמעותית ניתן לטפל בלייזר או ב- IPL.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור