מיואשת מפיגמינטציה.

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

22/09/2012 | 13:17 | מאת: שרון

שלום רב! בת 36 לאחר 3 לידות 7 שנים אחרי לידה אחרונה .לפני כשנה התחילו לי כתמים בפנים בלחיים במצח ובשפם ממש מתחיל להתפשט לכל הלחי השתמשתי במשחת שרופא עור נתן לי איזומד קרם כמה חודשים אבל לא עזר לי בכלל אני מיואשת מלהסתכל על הפנים איך אני אדע האם זה כתמי שמש או כתמים של הזדקנות העור מה אתה ממליץ לי לעשות ממה להתחיל ?אני שונאת את הכתמים האלו ?האם אתה מכיר יש סדרה של מוצרים חברת סיישדו לטיפול בכתמים זה חומרים 1500 ש"ח קרם יום ולילה סרום וסבון פנים . מחכה לתשובתך ומודה לך מראש שרון.

הרושם הראשוני נוטה לכוון של מלזמה. חשוב שתיבדקי אצל רופא עור לאשור האבחנה. אזומד הינו הידרוקינון ברכוז של 2% או 4%. לעתים קרובות רכוז זה נמוך מדי. בתערובת של קליגמן יש הידרוקינון 6% (ויש גם חומצה רתינואית וקורטיזון חלש).התערובת של קליגמן נחשבת כטפול היעיל ביותר למלזמה והיא עולה רק כמה מאות שקלים. אינני מכיר את המוצרים של הסדרה שצינת.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור