שימוש בתרופות ופיגמנטציה

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

11/09/2012 | 17:13 | מאת: אס

שלום, הופיעו אצלי כתמים אפורים ברקות ובאוזניים, האם זה נובע כתוצאה משימוש בתרופות על בסיס יומי: זיפרקסה 10 מ"ג, ויטמין b6 , ביזביפרט 20 מ"ג, סימבסטטין 10 מ"ג? תודה אס

כתמים אפורים ברקות ובאוזניים יכולים להיות קשורים לבעיות עור מסוימות (דוגמת פיגמנטציה הנשארת לאחר מחלת עור הקרויה ליכן אקטיניקוס) ומצד שני יכולה להיות קשורה לנטילת תרופות מסוימות. עליך להתיעץ עם רופא עור כדי לקבוע לאיזה משתי האפשרויות שיכת הפיגמנטציה שלך ומה כדאי לעשות.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור