כוויות כתוצאה מטיפול לייזר

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

15/08/2012 | 10:05 | מאת: קרין

ביום ראשון האחרון עברתי טיפול לייזר- מפשעות מלא, ביקשתי מהמטפלת להנמיך את החום אך יצאתי עם אודם רב באזור, לאחר מס' שעות הופיעו נקודות אדומות-חומות רבות באזור אשר אינן נעלמות. אני מורחת סילברול-לכוויות אך לא יודעת מה אוכל עוד לעשות? האם הנקודות האלו יישארו כסימן/ האם ייעלמו. אציין כי זהו טיפול רביעי והטיפולים הקודמים עברו ללא כאבים וללא סימנים מה לעשות אני ממש אובדת עצות זה גם נורא להסתכל על זה וזה מקום אינטימי.....

הרושם שמדובר בכויות. לעתים לאחר הפסקה ארוכה בטפולים צריך לחזור לערכים נמוכים יותר (בהם השתמשו בתחילת הטפול). הטפול העיקרי הינו מניעת זיהום משני (דוגמת סילברול) או תערובת של קורטיזון עם אנטיביוטיקה (דוגמת פוסיקורט או בטרהוקרטן G). לטפול זה יש צורך ברצפט על ידי רופא. בדרך כלל הכויות מתרפאות כלי הדם מתכוצים והתוצאות הסופיות טובות.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור