היפרפיגמנטציה בבית שחי

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

26/08/2019 | 23:24 | מאת: שני

שלום, עשיתי לייזר ביתי בבית שחי ונוצר לי כתם תת עורי ענק. זה נראה כאילו לא גילחתי אבל הורדתי את כל השערות. יש איזושהיא דרך להעלים את הכתם החןם ה(מכל זקיק יוצא צבע שחור בהיר)זה ולהבהיר את העור?

יתכן ונגרמה דלקת במקום עם יצירת פיגמנטציה שלאחר דלקת. הטפול הינו כמובן מניעת דלקת וטפול להבהרה ( בדרך כלל על בסיס הידרוקינון דוגמת התכשיר אזומד המכיל הידרוקינון 4%). פני ליעוץ לרופא עור העוסק באסתטיקה עם נסיון בטפולים השונים. אם אין לך כתובת מתאימה ואת מעונינת בכתובת מתאימה פני לד"ר הדס פראג ב"ורנר קליניק" בתל אביב.

מדובר כנראה בפיגמנטציה שלאחר דלקת . עם הזמן היא פוחתת גם ללא טפול אך כמובן כדאי לאבחן והימנע מהגורם שגרם לדלקת ואף לנסות טפול בקרמים להבהרה על בסיס של הידרוקינון (דוגמת אזומד )

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור