כתמים חומים בפנים לאחר טיפול בלייזר שהיה אמור לטפל בהם.

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

24/08/2019 | 11:01 | מאת: הדס

עשיתי טיפול לייזר בפנים ,בקליניקה ברשל״צ המטרה היתה לטפל בסימנים בפנים . שנוצרו אחרי אקנה, ומעט פיגמנטציה שבקושי נראתה .הטיפול הכהה לי את הפיגמנטציה ואף יצר כתמים חדשים. הרופא מעוניין לעשות המשך טיפול המשך בלייזר ולי זה לא נראה הגיוני כי הריי הלייזר עשה לי כתמים חומים? מה לעשות? הבנתי מקראה בפורום שהתערובת קליגמן עשויה להועיל. אך אפשר להשיג אותה? שכן רופאי העור של הקופה לצערי לא מבינים ולא יודעים כלום.

אם הבעיה היתה צלקות של אקנה טפול מקובל הינו בגלי רדיו, לעתים עם טפולים מסיעים. לגבי פיגמנטציות שלאחר דלקת טפול ראשוני מקובל הינו התערובת של קליגמן המבוססת על הידרוקינון עם תוספת של חומצה רתינואית והידרוקוטיזון. כל רופא עור מכיר זאת ויכול לרשום זאת. אם לא תצליחי למצוא כתובת מתאימה ליעוץ וטפול הינה ורנר קליניק של ד"ר אינס ורנר במגדלי אלון בתל אביב (יש שם רופאי עור המתעסקים באסתטיקה) ויעזרו לך גם לגבי צלקות האקנה וגם לגבי הפיגמנטציה.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור