כתמים אדומים וגרג בפנים

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

21/07/2019 | 22:09 | מאת: לירון

מזה מספר חודשים יש לי כתמים באזור הלחי מתחת לעיניים שלעיתים מגרדים וחררה בפנים הרופאה נתנה לי משחה עם סטרואידים 'אינני זוכרת את שמה והיא עזרה אך זה חזר קצת. בנוסף נחשפתי לשמש ללא הגנה לאפשר לומר שנשרפתי והפנים נהיו שוב מגרדות עם חררה ואדומות מאודבאזור הלחיים מתחת לעיניים, אני ממש חוששת שגרמתי לעצמי נזק שלא לדבר על דברים גרועים יותר בעור..

פני לרופא עור להתיעצות. מה היתה האבחנה של רופא העור לכתמים בלחיים? לא נראה לי שיש חשש לנזק או בעיה משמעותית אך צריך אבחון לבעיה ולפי האבחון הטפול.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור