אבצס שבא והולך לבד פעם בחודש .

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

31/05/2019 | 20:52 | מאת: קטי

שלום ד ר, במספר חודשים האחרונים אני סובלת ממה שנתגלה אחרי אולטרסאונד כאבצס על השפה החיצונית קרוב למפשעה. האבצס בא והולך עם בוא המחזור החודשי ורופא הנשים שלי כרגע נתן לי אנטיביוטיקה ומשחה(כבר ניסיתי לטפל כך בעבר ולא עזר בכלום) במחזור הבא הכל חוזר. היה לי לפני כמה חודשים אבצס בירך שנוקז. אבל זה משהו שאף רופא לא מצליח להסביר.

את צריכה לחזור להתיעצות לגיניקולוג. יתכן ויש שם ציסטה העוברת זהום חוזר או שמדובר בנגע אחר ( לא אבצס) המתנפח בעת מחזור. הכתובת לברור הינו הגיניקולוג.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור