האם זה אפשרי לעשות טיפולי פיגמנטציה ושיטת השערה תוך כדי שתיית רואקוטן

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

05/05/2019 | 16:49 | מאת: שילוני

האם זה אפשרי לעשות טיפול ב פיגמנטציה או שיטת השערה תוך כדי שתיית ריאקטיבי

בעת טפול ברואקוטן יכולה להיות תגובת הצטלקות יתר כתגובה לטראומה ולכן מקובל להימנע במידת האפשר מטראומות (דוגמת ניתוחים) בעת הטפול. יש וכוח האם טפולי IPL להסרת שיער מותרים בעת טפול כזה. יש הטוענים שניתן לנסות הטפול בזהירות (שמוש ברמות קרינה נמוכות).

בנוסף, חשוב לצין שהסרת שיער בשעוה אסורה במהלך טפול ברואקוטן או קורטן. העור נוטה להתקלף עם השעוה.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור