חור קטן (קרחת)מאוד בפדחת הראש .

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

11/04/2019 | 18:28 | מאת: אמיר

שיער שופע ללא התקרחות גברית טיפוסית במפרצים .בפדחת הראש יש צמיחה הפוכה ידידה שלי שמה לב שהסתכלה לעומק חור ממש קטן בפדחת הראש או דלילות שיער .מה ניתן לעשות שיצמח השיער בפדחת הראש נראה כמו אלופציה אראתה חור מנחש קטן בפדחת עם צמיחה הפוכה .גמל בזקן איפה הסנטר חור קטן .השתמשתי בסטרואיד למשך חודש הנוזלי לא עזר

יתכן ומדובר באלופציה אריאטה (נשירה החולפת בדרך כלל מעצמה תוך 4-12 חודשים) אך יש צורך בבדיקת רופא עור כדי לקבוע האבחנה.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור