שיפור מרקם עור הפנים

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

10/04/2019 | 01:44 | מאת: שלו

מעונין לשפר את מרקם העור (עור אטופי)עור מחוספס בהגדלת זכוכית מגדלת נוטה לאדמומיות אריתמה וצלקות האם ניתן לשפר את הטקסטורה עור הפנים האטופי שלי ?ומהו הטיפול הקוסמטי או רפואי הכי טוב לעור פנים אטופי בכדי לשפרו?

פנה לבדיקה במרפאה האסתטית " ורנר קליניק" במגדלי אלון. צריך לראות אם המדובר בנזק מתמשך בעור אטופי (אולי על רקע שמוש ממושך בסטרואידים) או שמדובר רק בנזקי שמש מתמשכים. במרכז אסתטי זה תוכל להיבדק אצל מומחים ברפואת עור העוסקים ברפואה אסתטית (דר הדס פרג או ד"ר אינס ורנר) . בהצלחה.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור