אודם בפנים רוזציאה שהחמירה מאוד

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

18/02/2019 | 23:41 | מאת: אורנית

שלום ! אני סובלת מזה שנים מרוזציאה ניסיתי כבר את המשחות והכדורים ןכעת התחלתי טיפול בקרם איברמסטין 1% אני משתמשת בו כבר 3 שבועות אך מצב העור שלי החמיר אני ממש אדומה ועם המון פצעים ,האם להמשיך למרוח או להפסיק העור ממש מגורה הרבה יותר מלפני תחילת הטיפול .תודה מראש

שלום אורנית השאלה הינה אם היתה אבחנה ברורה ממה את סובלת. אם המדובר ברוזציאה טפול בכדורי מינוציקלין יכול לעזור מאוד במצב זה. אם לעומת זאת, מדובר ב- DEMOCIDOSIS, תפרחת הנגרמת על ידי קרציוני דמודקס, כדאי לתת משחות מורידות דלקת (משחות עם קורטיזון) למשך זמן קצר, בנסוף כמובן לטפול שניתן נגד הקרצינוים. בנסוף לטפול כנגד הקרציון

בנוסף כמובן לטפול שניתן נגד הקרציונים על ידי האיברמקטין. כדאי להיבדק אצל רופא עור כדי לנסות להגיע לאבחנה ברורה.

22/07/2019 | 21:56 | מאת: רוזציאה

הי שלום לכולם בשל הקשיים הנוראיים עם רוזציאה האדמומיות והאקנה כתוצאה מכך אני מעוניין להזמין אותכם לקבוצת רוזציאה ישראל שהיא קבוצת תמיכה ללא מטרות רווח וללא אינטרס כלכלי. הוקמה על ידי אנשים שאובחנו עם רוזציאה ומטרתה לעזור ולשתף בניסיון והידע של הטיפול בה. כאן תוכלו לשתף ולקבל מידע על הטיפול, האבחון ותרופות שנרשמו לכם. https://www.facebook.com/groups/2278807212448948/ הקבוצה היא עבור רוזציאה אבל אפשר גם מי שסובל באופן כללי מאקנה מכל סוג מקבלים בזרועות פתוחות העיקר שתרגישו טוב יותר :)

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור