צריבה בעןר הוולווה ובפי הטבעת

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

30/01/2019 | 10:07 | מאת: ויס קלרה

שלום סובלת הרבה זמן מצריבה בפי הטבעת ובוולוןה שום משחה לא עוזרת לאחרונה קבלתי צמחיי מרפא לטיפול בהליקובקטר פילורי וזה מגביר מאד הצריבה הטם צמחי מרפא מגבירים צריבה בעור בשל חריפותם כמו זנגזביל

לא ברור אם מדובר בבעיה אחת או בשתי בעיות נפרדות (האחת צריבה בעור הוולוה והשניה באזור פי הטבעת). צריבה באזור הוולוה יכולה להיגרם מסיבות שונות, כולל מזהום בקנדידה ועוד סיבות שונות. יתכן וצמחי מרפא שונים יש להם השפעה כמו אנטיביוטיקה ועלולים לגרום לפטרת נרתיק. לאבחון צריך להיבדק אצל גיניקולוג. לגבי צריבה באזור פי הטבעת, יש לכך סיבות שונות. תבלינים חריפים יכולים לגרום ולהחריף צריבה כזו.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור