עור כהה במפשעות ובפס ישבן

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

11/11/2018 | 04:34 | מאת: אייזהנהורן

שלום באזור המפשעות ופס הישבן העור שלי כהה יותר וזה מפריע לי משמעותית. לכן, רציתי לדעת אם יש פיתרון שיעלים את הכהות או אפילו יפחית אותה. יש סיכוי שהעור הכהה הוא כתוצאה משפשופים שהיו לי בעבר לפני מספר שנים? אשמח לכל עזרה ופיתרון, תודה רבה!

פיגמנטציות אלו יכולות להיות על רקע דלקת בשל שפשפת או על רקע גנטי. פיגמנטציות לאחר דלקת (לאחר שפשפת) יכולות להתמשך למשך תקופה ארוכה אך אם השפשפת חלפה הן נוטות לבסוף להתבהר . ניתן לנסות חומרי הבהרה אבל טפולים לאזורים אלו מוגבלים ביעילותם.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור