היי, עור הפנים שלי היה עד לפני הגיוס חלק . ללא פיגמנטציה נכרת או חצקונים....

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

07/11/2018 | 18:47 | מאת: מאיה

היי, עור הפנים שלי היה עד לפני הגיוס חלק . ללא פיגמנטציה נכרת או חצקונים. לאחר הגיוס בעקבות שינוי בתזונה והרבה לחץ שהתפקיד דרש . האיזור ש להסנטר נעשה דלקתי וכתוצאה מכך היו לי פצעונים שעלו על עוד פצעונים וגרמו להמון צלקות הייתי חשופה המון לשמש חזקה וזב גרם בין היתר לצלקות להיות בולטות יותר וחזקות יותר . אשמח לדעת אם יש טיפול מתאים שיכול לעזור ( קרם הבהרה להבנתי לא עוזר ורק מקלף את עור)

קודם כל את צריכה טפול לפצעי הבגרות. במקראים קשים יש צורך בטפול דרך הפה (אנטיביוטיקות, איזוטרטינואין (רואקוטן או קורטן). אם נוצרה לך פיגמנטציה חומה באזורי הדלקת יש טפולים גם לכך. פני לרופא עור לבדיקה וטפול.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור