כתמים אחרי תרכובת גליקמן

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

11/10/2018 | 11:55 | מאת: אפרת

שלום רב, התחלתי אתמול להשתמש בתרכובת קליגמן בערב. מרחתי על האזור שיש בו כתמים במצח ובבוקר הופיע לי כתם אדום באותו אזור מריחה. מה עושים? תודה!!!

12/10/2018 | 17:22 | מאת: אפרת

ומתי זה חולף??? אני משתמשת כבר 5 ימים ותמיד מורחת קרם הגנה אז זה לא בגלל חשיפה לשמש

13/10/2018 | 19:14 | מאת: אפרת

המינונים הם: הידרוציונין 5% טרטיניון 0.05% הידרוסורטיזון 0.5% תודה!!!

שלום אפרת איזה כתמים? חומים ? אדומים? התערובת של קליגמן פועלת במנגנון של הפרעה ליצור פיגמנט. לא ברור כמה זמן השתמשת בקליגמן ולאיזה בעיה. פני לרופא עור לבדיקה.

אם נוצרו כתמים אדומים בעת המריחה נגרמה דלקת ממריחת הקליגמן. הפסיקי הטפול ופני לרופא שלך בדיקה.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור