טיפול בחנקן נוזלי לפיגמנטציה

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

08/04/2018 | 23:15 | מאת: תמר

שלום, קראתי כאן בפורום שאפשר להשתמש בחנקן נוזלי להעלים פיגמנטציה בפנים. יש לי כמה נקודות קטנות בלחי . האם אפשר לבצע טיפול שכזה? אשמח לדעת למי לפנות,ועלות? כמה פעמים צריך ואיך נשמרים מאזור העיניים האם יש תופעות לוואי או היפריגמנטציה אולי אפשר לשלב משחת הבהרה לפני? תודה

הקפאה בחנקן נוזלי עשויה להיות טפול לכתמי שמש (לא הטפול הטוב ביותר). אולם לגבי הנקודות שיש לך בלחי, קודם כל צריך לאבחן (אצל רופא עור) האם המדובר בכתמי שמש או אולי שומות ובהתאם לטפל.

12/04/2018 | 18:32 | מאת: תמר

ד"ר שלום, זה לא שומות בוודאות. זה צבע ממש בהיר כנראה שזה כתמי שמש :) חנקן נוזלי טוב למי שיש צבע עור זית או שזה יכול לעשות פיגמנטציה?

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור