סבוריאה דרמטיטיס, אקנה, רוזציאה

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

13/03/2018 | 13:10 | מאת: סבוריאה דרמטיטיס, אקנה, רוזציאה

שלום רב לרופאי עור נכבדים לפי אבחון מקרוסקופי אצל רופא עור פרטי, אני סובל מסבוריאה דרמטיטיס, אקנה, רוזציאה, בקרקפת מצח פנים וחזה. סוג העור שלי אובחן כשומני. אתמול רופא עור רשם לי שמפו ניזורל, מטרונידזול, אקניל ווש תרחיץ פנים טיפולי. השאלה שלי- שלושת הדברים הללו, הם לא מתנגשים אחד עם השני? לא מפריעים אחד לשני לטיפול באותו יום? תוך כמה זמן בערך אני עשוי להרגיש לראות שיפור? תודה רבה מראש עבור תגובתכם.

גם אקנה וגם רוזציאה יחד? קצת מוזר. יתכן שאחת משתי הבעיות גורמת לכל הסימפטומים. וצריך לזכור שרוזציאה לא שכיחה בגברים. בנוסף, לא צינת בן כמה אתה (רוזציאה בדרך כלל מחלה של גילאי הארבעים). לא נראה לי שתהיה בעיה משמעותית בשמוש בתכשירים (כולם טופיקלים) אולם הייתי מציע לך להיבדק שוב אצל רופא עור הן לגבי האבחנות ובהתאם לגבי הטפול.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור