פיגמנטציה אחרי טיפול לייזר

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

08/02/2018 | 12:05 | מאת: ערן

היי, לפני כעשרה חודשים עברתי טיפול בלייזר פלומר במטרה לחידוש עור הפנים אצל קוסמטיקאית. מיד באותו יום נהיו כתמיד אדומים חזקים שהם בעצם כוויות שהלכו והשחירו וכעבור כמה ימים הגלדים נפלו . נשאר לי היום מעין כתמים כהים אדומים כאלו שלא עוברים ( קיבלתי מהרופא עור משחת הידרוקינון שלא עזרה בכלל) השאלה שלי אם ניתן לעשות משהו? או שזה ישאר ככה לתמיד ?חשוב לי לציין שעשיתי נקיון עם אלכוהול לא מזמן ואז המקום נהיה עוד יותר אדום ומגורה מה שמעיד שזה לא בדיוק פיגמנטציה , אני מצרף תמונה .. תודה

לא ברור מהם הכתמים האדומים הכהים שיש לך 10 חודשים לאחר הטפול. פיגמנטציות בדרך כלל הינן חומות ( יכולות להיות חומות כהות). כדאי שתיבדק שוב אצל רופא עור שמנוסה בטפולים אסתטיים.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור