הטיפול ברוזיצאה - שאלה על בנזק

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

18/01/2018 | 11:29 | מאת: עדי

המשחה האחרונה שקיבלתי מהרופא היא בנזק שכשמרחתי פעמיים בשבוע זה עשה לי גירוד ואדמומיות כמו כוויה. הוא נתן לי באופן כללי ל- 3 פעמים מריחה בארבע שבועות. מרחתי רק 6 פעמים בהפרשים ולא נראה לי שצריך להמשיך אלא לתת לפנים מנוחה ולחות. מה דעתכם על כך?

יש אפשריות שונות לטפול ב- ROSACEA או במצבים דמויי ROSACEA כמו PITYRIASIS FOLLICULORUM (שהינה תפרחת אריתמית קשקשית בפנים על רקע רבוי DEMODEX). אם בנזק גורם לך לדלקת נראה שאיננו מתאים. חזור לרופא העור שלך לאבחון חוזר ולבחירת טפול אחר מתאים.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור