פיגמנטציה על הפנים לאחר טיפול לייזר

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

21/11/2017 | 22:14 | מאת: נתן

היי, לפני שבעה חודשים עשיתי טיפול לייזר אצל קוסמטיקאית פרטית במטרה לטשטש את החורים מהאקנה שנוצרו לי בצעירותי . הטיפול לא ממש עזר ( לייזר פרקציונאלי) וכטיפול אחרון היא המליצה לי לעשות בידית אחרת של הלייזר טיפול על העור החיצוני, התוצאה היתה זוועתית! כל הפנים היו כוויות ונשארו לי מלא כתמי פיגמנטציה.. הלכתי לרופא עור והוא נתן לי למרוח אקניל רוז כי משחה אחרת שהוא נתן לי (סוג של חומצה)עשתה לי גירוי חזק בעור. הוא גם אמר שכדאי לעשות פילינג כימי. האקניל לא ממש עוזר , אני ממש בדיכאון ולא יודע מה לעשות הפנים שלי נראות כמו פני צלקת .. אשמח להכוונה , מצטער על החפירה ותודה מראש!

בפיגמנטציה לאחר דלקת ניתן לטפל בחומרי הבהרה על בסיס הידרוקינון דוגמת קליגמן (וכמובן הגנה קפדנית משמש) ובהתאם למצב לשלב זאת עם טפולים נוספים. יתכן וניתן בטפול מתאים גם לשפר את הצלקות של האקנה. חשוב שתקבל אבחון נכון. פנה לקבל יעוץ אצל אחד הרופאים הותיקים המעולים דוגמת ד"ר יוסף שירי או ד"ר שמואל יורב.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור