עור כהה במפשעות ובקו הביקיני

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

13/11/2017 | 19:50 | מאת: אנונימית

הייתי אצל רופאת עור היום והיא בקושי הסתכלה על האזור , ואמרה שאין לזה פתרון וצריך לחיות עם זה. האם כדאי ללכת לרופא אחר? פרטי? שיקדיש יותר צומת לב לעניין ולא לחפף אותי. כי זה נורא מציק לי . אני שמה לב שהפגמנטציה גדלה באזור בין הרגליים, כי לפני שנתיים שלוש זה לא היה כזה נורא. בטיפולי לייזר שאני עושה העירו לי כמה פעמים שיש לי פגמנטציה מאוד גבוהה באזור המפשעות. אשמח לייעוץ ואם יש פתרון.

חשוב לדעת מה המוצא שלך (פיגמנטציות שכיחות בעדות מסוימות). האם יש שפשוף (FRICTION) של המקום? האם יש פטרת בצפורניים או בין אצבעות הרגליים (במקרים אלו לעתים יש הדבקה של מפשעות)? האם יש משקל יתר? יתכן ויש אפשרות לעזור ואולי אפשרות זו מוגבלת (כפי שאמרה לך הרופאה) אך נראה לי שכדאי לך לקבל חות דעת של רופא נוסף .

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור