בעיות עור שונות בקרקפת בפנים ובחזה

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

20/10/2017 | 19:01 | מאת: בעיות עור שונות בקרקפת בפנים ובחזה

אני סובל מסבוריאה, אקנה, רוזציאה, בראש בפנים ובחזה. לפני כחודשיים רופא עור, לפי אבחון מקרוסקופי, ראה והמליץ לי ורשם לי שמפו וקרם לקטופיל וניזורל לקרקפת, תחליב טיפוח לעור הפנים והקרקפת SPF30 של דר עור לשימוש ביום וקרם מטרונידזול בערב ולחזה קרם דואו סקביל. כל יום בשעות היום וערב לילה, כל פריט המיועד לשימוש במקומו. אחרי חודשיים אני רואה ומרגיש שיפור משמעותי בכל הראש ופנים וחזה. הזמנתי תור בבית חולים אצל אותו רופא עור בעוד כשבועיים. שאלותיי- לדעתכך הערכתך, מה גורם לי לבחילות, הקאות, שלשול, נפיחות בטנית, יובש בפה, אדמומיות וקילוף העור. יוסי בן 53.

הבחילות וההקאות ושאר התלונות הגסטרואינטסטינליות אינן קשורות לטפולי המשחות שקבלת. פנה לרופא משפחה לבקורת.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור