אבקש תגובתך דעתך בנוגע למצב בריאותי

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

01/10/2017 | 16:02 | מאת: אבקש תגובתך דעתך בנוגע למצב בריאותי

שלום דוקטור. היום בבית חולים אצל רופא עור, לפי אבחון מקרוסקופי- בראש קרקפת, פנים, חזה, מפשעה, כפות רגליים וגב. TINEA CAPITIS+ CRURIS+PEDIS וגם סבוריאה דרמטיטיס ואקנה. הרופא רשם לי תרופה טרבינאפין טבע 250 מג למשך 14 יום, 1 ביום. יחד עם זאת, רשם לי קרם טרידרם למשך 20 יום למריחה פעמיים ביום וג'ל דואק למריחה בשעות הערב-לילה. בעוד שבוע ימים, מומלץ וניתן לשלב לטיפול קרם לחות סבו-עור לפנים פורטה Sebo-Or Face forte פעם ביום. בעוד כחודש לעשות בדיקות דם - ספירת דם מלאה ושקיעת דם ותרבית שתן ועור ותפקודי כבד וסוכר ועם תוצאות הבדיקות לחזור אליו, להמשך טיפול. שחכתי לשאול את הרופא- למה מאיזו סיבה ומהי החשיבות העיקרית לבדיקות דם אלו ואבחונם?

טפול בכדורי טרבינפין הינו טפול די בטוח ורק לעתים רחוקות עלול לגרום להפרעה בתפקודי כבד. עם זאת, מקובל לבצע בדיקות תפקודי כבד ותמונת דם לפני הטפול ובמשך הטפול.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור