קרם פנים סבומדיס וגל בנזק

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

22/09/2017 | 21:50 | מאת: קרם פנים סבומדיס וגל בנזק

שלום רב דוקטור אני סובל מאדמומיות פריחה אריטמית וקשקשת, DEMOCIDOSIS במצח ופנים. כך לפי אבחון מיקרוסקופי אצל רופא עור. רשם לי לשימוש טיפול גל בנזק 5 אחוז. המליץ לי למרוח בפנים בשעות הערב-לילה. כך אני עושה כבר שבוע. עד שהתחלתי להשתמש בגל בנזק, למשך 14-15 ימים השתמשתי בקרם פנים, סבומדיס, של חברת קמדיס. ראיתי הרגשתי ממנו שיפור משמעותי, עד שהתחלתי עם גל בנזק. השאלות שלי- גל בנזק יותר אפקטיבי ופעיל מאשר קרם פנים סבומדיס? איזה מהם יותר מהר משפיע ופעיל ומטפל ומבריא כראוי? אם אני אמשיך למרוח בשעות היום קרם פנים סבומדיס ובשעות הערב לילה גל בנזק, יש בעיה עם זה? התנגשויות בין הקרמים השונים וחומרים שבהן? מסוכן לעור פנים? או להמשיך אך ורק עם גל בנזק? גל בנזק יעשה את עבודתו למשך הזמן גם ללא תוספות של סבומדיס? הם מפריעים או משלימים אחד את השני במשהו?

סבומדיס עשוי להפחית דלקת (שמלוה DEMOCIDOSIS או דלקת סבוראית) . בנזואיל פראוקסיד (בנזק) בעל פעילות כנגד דמודקס. לא ידוע שקרם פנים סבומדיס בעל פעילות כזו. אפשר להמשיך טפול בשניהם. אם מדובר רק ב DEMOCIDOSIS נראה שבהמשך בנזק יפעל גם לבד.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור