קרם למיסיל, פעילותו ויעילותו על פטרת עור

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

18/08/2017 | 11:53 | מאת: קרם למיסיל, פעילותו ויעילותו על פטרת עור

שלום רב לכם היום הובחנתי אצל רופא עור, פטרת הגוף, זיהומים פטריתיים. דרמטופיטיס בידיים חזה מפשעה וכפות גרליים. רופא עור המליץ ורשם לי קרם למיסיל, לשימוש מקסימום פעמיים ביום. שכחתי לשאול את הרופא- יש בו סטירואידים? מעת המריחה, תוך כמה זמן נספג בעור קרם למיסיל? תוך כמה זמן מתחילה להשפיע קרם למיסיל? שעות הפעילות שלו בגוף במקומות שאני מורח? היא מיועדת ופעילה ויעילה גם נגד סבוריאה דרמטיטיס? תודה רבה לכם מראש לתגובתך לשאלותיי

קרם למיזיל יעיל מאוד כנגד פטריות ממשפחת הדרמטופיטים (פטרת בכפות רגליים וכו). גם מריחה פעם ביום יעילה. רואים תחילת פעולה תוך מספר ימים. התכשיר הינו רק כנגד פטריות ואין בו סטרואידים.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור