דרמטופיטיס בידיים חזה מפשעה וכפות גרליים

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

15/08/2017 | 09:54 | מאת: דרמטופיטיס בידיים חזה מפשעה וכפות גרליים

שמי רמי בן 50 מאזור המרכז. אתמול הובחנתי אצל רופא עור, פטרת הגוף, זיהומים פטריתיים. דרמטופיטיס בידיים חזה מפשעה וכפות גרליים. רופא עור רשם לי קרם פיטרקס, לשיומוש פעמיים ביום. שכחתי לשאול את הרופא- יש בו סטירואידים? או חומר אחר יעיל בפיטרקס? מעת המריחה, תוך כמה זמן נספג בעור פיטרקס? תוך כמה זמן מתחילה להשפיע קרם פיטרקס? שעות הפעילות שלו בגוף במקומות שאני מורח? הליכה רגלית ואימוני כושר, אין בעיה עם זה במהלך שימוש בפיטרקס? תודה רבה לכם מראש לתגובתך לשאלותיי

פיטרקס הינו קרם נגד פטריות המכיל טולנפטט. הוא אינו מכיל סטרואידים. המריחה פעמיים ביום והוא מתחיל לפעול תוך מספר ימים. אין מניעה לספורט וכו'.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור