אלרגיה למזון ולכל מיני תרופות + פריחה וגרד

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

28/06/2017 | 11:37 | מאת: אלרגיה למזון ולכל מיני תרופות + פריחה וגרד

שלום רב לכם דוקטור אינס ואהוד הייתי אצל אלרגולוג, הובחן אצלי אלרגיה למזון ולכל מיני תרופות ואורטיקריה כרונית במקומות אלו- ראש-קרקפת, פנים-סנתר, חזה, רגליים, קרסוליים וכפות רגליים. עד לביקור חוזר בעוד 3 חודשים, המליץ ורשם לי תרופה אריוס 5 מג פעם ביום. תרופה אריוס 5 מג ביום, ישפר את מצב בריאותי? אדמומיות פריחה וגרד יעלמו לי במקומות אלו? ואני לא אסבול מהם כפי שאני סובלת מהם עד היום? תרופה עם 5 מג משמידה וגם מונעת את חזרתם של פריחה וגרד כרוניים במקומות אלו ואחרים בגוף בעור? תוך כמה זמן מורגשת השפעה של אריוס 5 מג ואם אין בעיה עם קפאין ותא במהלך שימוש טיפול עם אריוס 5 מג. מודה לכם מאוד מראש על תגובתכם לשאלותיי. אילנה בת 50.

באורטיקריה צריך לנסות למצוא את הגורם. במרבית המקרים לא מוצאים את הגורם. אם מוצאים הגורם צריך להימנע ממנו. במקביל מטפלים באנטיהיסטמיניים דוגמת אריוס. אם אריוס 5 מ"ג מספיק לסלוק הנגעים העורים וגם למניעת הופעתם צריך להמשיך במנון זה. אם לא, יש צורך להעלות המנון .

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור