כוויות ברגליים אחרי לייזר

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

21/06/2017 | 12:55 | מאת: בת 21

שלום לפני שבוע הייתי בטיפול לייזר ברגליים וניהיה לי שם כוויות ביום הראשון היה לי אדום ברגליים ומהיום בשני עד עכשיו ניהיה גלדים שלא נראה שמשתפרים אני מורחת ביאפין כל יום וגם קרם לחות עם ויטמין e אחת מרופאות עור שביקרתי אמרה שברגל אחד זה לא כוויה אלא פיגמטציה ואחרי זה ביקרתי אצל אחת אחרת והיא אמרה שזה לא פיגמטציה אלא גלדים ופיגמטציה לא יכולה להתרחש שבוע אחרי כוויה השאלה שלי מתי אני אראה כבר שיפור ואיך אני יכולה לזרז את ההחלמה? אם לקחת ויטמנים יעזור לי? כי התפריט היומי שלי לא מזין כל כך ואם זה באמת נכון שפיגמטציה לא יכןלה להתרחש בזמן כה קצר ואם זה כן אם יש דרכים להבהיר תודה

לי נראה שצדקה זו שאמרה לך שמדובר בגלדים לאחר כויה. משחות המשלבות סטרואידים ואנטיביוטיקה עשויות לעזור ( אנטיביוטיקה למניעת זהום משני בעור הפגוע) , סטרואיד להורדת דלקת וכמובן הגנה קפדנית משמש למניעת הוצרות פיגמנטציה.

22/06/2017 | 10:34 | מאת: בת 21

איזה משחות יכולות לעזור?

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור