זיהומים פטרייתים, פטרת, בכפות רגליים ומסביבן

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

19/06/2017 | 13:48 | מאת: זיהומים פטרייתים, פטרת, בכפות רגליים ומסביבן

שלום דוקטור לכם אתמול הייתי אצל רופא עור. הובחן אצלי זיהום פטרייתי, פטרת, בכפות רגליים ומסביבן. רופא עור רשם לי קרם דקטרין , לשימוש פעמיים ביום. דוקטור מיכל, קרם דקטרין תוך כמה זמן נספג על העור מזמן המריחה? שעות ההשפעה ופעילות שלו מזמן המריחה? טיפול ושיפור ניכרים מקרם הזה אחרי זמן מה? תודה רבה לך מראש על תשובותייך לשאלותיי. רחלי.

מקובל למרוח דקטרין פעמיים ביום. בדרך כלל שיפור מתחיל תוך מספר ימים. בפטרת בכפות הרגליים יש צורך בטפול ממושך (לפחות חודש).

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור