טפילי דמודקס, דרמטיטיס כרונית בפנים

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

14/06/2017 | 10:33 | מאת: טפילי דמודקס, דרמטיטיס כרונית בפנים

שלום דוקטור רופאים נכבדים אני סובל מפטרת, טפילי דמודקס, פריחה וגרד. במקומות שונים, ראש פנים גוף. רופא עור רשם לי קרם ניזורל למריחה פעמיים ביום. קודם כל, לשטוף ולייבש את המקומות ולאחר מכן למרוח. לדעתך, על פי הערכתך, מריחת קרם ניזורל פעמיים ביום, עשוי לשפר את מצב הדרמטיטיס כרונית בפנים? ראש בקרקפת ופנים וכפות רגליים וציפורניים? קרם ניזורל עשוי לעזור ולטפל בדרמטיטיס כרונית? תודה רבה מראש על תגובתך.

פטרת ודלקת מטפילי דמודקס הינם שני דברים שונים לגמרי. לפטריה מפושטת הכוללת את הפנים והראש יש צורך בכדורים דרך הפה נגד פטריות. קרם ניזורל הינו קרם ותיק הפועל נגד פטריות. לדלקת מטפילי דמודקס בדרך כלל מטפלים במשחה עם פרמטרין 5 אחוז או סיסטמית בכדורי IVERMECTIN

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור