נקודות חן בפנים שפת הפות

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

09/06/2017 | 19:54 | מאת: מיכל

שלום. אני שבועיים לאחר טיפולים קרינה וכימוטרפיה בסרטן צוואר הרחם.במקרה גיליתי היום במקלחת שבצידי השפה הפנימית של הפות יש נקודות חן , שלוש נקודות קטנות שחורות בצד אחד, ובצד השני עוד 2-3 יותר גדולות אבל גם כהות ובצורה אסטתית,לא יודעת אם היו לפני כן, כי מעולם לא הצצתי בפנים,,האם זה צריך להדאיג אותי מפני סרטן העור? בברכה מיכל

בדרך כלל מלנומות הינן בקוטר 5 ממ ומעלה והינן רב גוניות או שחורות. אם קוטר הנקודות פחות מ 5 ממ ויש הופעת מספר נגעים יחדההסתברות שמדובר במלנומה הינה אפסית. ובכל זאת, פני לבדיקת רופא עור.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור