רוזיצאה וסבוריאה - שאלה

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

04/06/2017 | 14:00 | מאת: עדי

היי, אחרי 7 חודשים של סבל בלשון המעטה (כמעט 4 חודשים של מינוציקלין) ואח"כ אפלומיצין עם רופא אחר, הרופא הרביעי (לא השלישי היתה עוד מישהי בהתחלה) נתן רואקוטן ל- 4 חודשים 40 מ"ג. כמעט שבועיים וכולי נהפכתי לכוויה מהלכת. אין אפשרות לצאת ללא מייק אפ והרופא דרך המייל המליץ לי לקנות קרם אפקלאר H של לה רוש פוזה. לא נדבר על למה 7 חודשים עורכים עליי נסיונות כשברור לכולם שהעור שלי הוא נוטה להצטלקות חוץ מהעובדה שבסביבות גיל 21 קיבלתי רואקוטן לתקופה ארוכה. האם כל האדמומיות הזאת היא ההתפרצות הרגילה של רואקוטן בחודשים הראשונים שלו? כי הבנתי מהרופא שהיא יכולה להימשך גם אחרי גמר הטיפול? הרי זה כל העניין, האדמומיות הזאת...אז מתי היא תעבור? האם היא והסבוריאה הקלה עשויים לעבור לצמיתות עם הטיפול? תודה

מצטער עדי אך כדי לענות על שאלותך חיבים אבחנה ברורה ורק בדיקה במרפאה על ידי רופא עור ואבחון מדויק יכול לתת זאת. מה היו האבחנות שנתנו לך ומה בדיוק היה הטפול לכל אבחנה . רק בדרך זו ניתן לבדוק אם הטפול שקבלת מתאים.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור