כתם פיגמנטציה בגיל צעיר

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

11/04/2017 | 12:15 | מאת: ענת

שלום לבתי בת הארבע הופיע לאחרונה כתם פיגמנטציה בגב כף הרגל (אזור הקרסול אך מקדימה). הכתם ללא גבולות ברורים (איננו עגול), והוא בצבע חום בהיר- מעט כהה יותר מצבע העור הרגיל הלבן. (לא מצליחה לצרף תמונה) קבעתי תור לרופא עור אך בינתיים אני מוטרדת... האם קיימים כתמי פיגמנטציה בגיל כה צעיר? מה יכולה להיות הסיבה לכך? תודה רבה

הסיכוי לבעיה משמעותית בגיל כזה קלוש ביותר. אולי מדובר בפיגמנטציה לאחר דלקת כלשהי. אולי שומה חדשה . בכל מקרה יש צורך בבדיקת רופא עור לאבחון הבעיה.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור