נקודות חן.............................

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

04/03/2017 | 16:30 | מאת: ערן

יש לי נקודות חן שטוחות בבטן ,בחזה ובגב שמפריעים לי מבחינה אסתטית. יש לי גם מעט נקודות שבולטות קצת. האם ניתן להסיר אותם בצורה שלא יהיו צלקות? זה נעשה דרך רופא עור?

קודם כל צריך לבדוק נקודות חן (על ידי רופא עור) ולודא שהינן שומות שפירות. אם השומות שפירות יש שיטות שונות להסרה. כריתה מלאה עלולה להשאיר צלקות, סימני תפרים וכו'. בשומות בולטות שפירות ניתן לעתים להשיג תוצאות יפות על ידי החלקה לגובה העור עם גלי רדיו.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור