טיפול קונדילומה בחנקן השאיר כויות

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

09/02/2017 | 12:05 | מאת: אנונימי בן 21

שלום ד"ר רופא עור צרב לי נגעי קונדילומה בפין בעזרת חנקן כמו מקלון כזה עם קרח הנגעים התקלפו ונשארו כתמים ורדרדים כאלה בעור הפין לפי נסיונך כתמים אלו עוברים יש הצטלקות רצינית מחנקן ? מפחד שהיה לי חוסר פיגמנט בולט מאוד לעין כי יש לי לצרוב עוד כמה נגעים ואני לא רוצה שהיה לי כתמים באיזור הפין וגם אשמח לדעת אם יש דרך למזער את המראה אם ישאר מקווה שלא

בעקבות הקפאה יש אודם ונפיחות, לעתים שלפוחיות. נוצרים גלדים המתקלפים ומותירים לעתים כתמים אדמדמים. כתמים אלו מתבהרים תוך שבוע - מספר שבועות. בהקפאות חזקות, בעיקר בבעלי עור כהה, עלולה להיוצר היפופיגמנטציה (אזור בהיר יותר). גם זו בדרך כלל חולפת. רק בעקבות הקפאות חזקות מאוד ובאופן חריג עלולה להתפתח היפופיגמנטציה קבועה. אין הוצרות צלקות בטפול בהקפאה.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור