כתמים לבנים על הזרועות

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

25/06/2012 | 11:53 | מאת: סנדרה

שלום רב, יש לי מזמן רב כתמים לבנים על הזרועות ונמנעתי מטיפול כי נאמר לי שהטיפול עלול לפגוע בכבד. במשפחה לצערי הרב ישנו מקרה אחד של סרטן בכבד לאחרונה ולא הייתי רוצה להפגע לכן לא טיפלתי. אשמח לקבל את עצתכם. בתודה מראש, נסיה

"כתמים לבנים" בזרועות יכולים להיות סיבות שונות: יכולים להיות אזורי התבהרות שלא עברו שיזוף בשל דלקת קלה במקום (PITYRIASIS ALBA) או אולי פטריות שמש. כדאי לך להבדק אצל רופא עור. כדי לטפל כראוי צריך אבחנה ברורה. אם המדובר ב"פטריות שמש" יש טפולים טופיקלים טובים (במריחה) ללא שום סכנה לכבד.

26/06/2012 | 13:28 | מאת: סנדרה

תודה רבה

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור