חתך בחניכיים צמוד לשן

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

31/07/2012 | 15:52 | מאת: מורן

יש לי בשבוע האחרון מעין חתך קטן צמוד לשן הקדמית האמצעית ביותר שבכל פעם שאני מצחצחת שיניים הוא כואב לי מאוד ורק אז אני מרגישה אותו. לא יורד לי דם. זה התחלה של נסיגת חניכיים?

מורן שלום ותודה על פניתך. חריץ בחניכיים עלול להיות תסמין למס' מצבים כגון: טראומה בצחצוח או ממזון שגרם לפצע באיזור או התחלה של נסיגת חניכיים. המלצתי היא להמתין מס' ימים ולעקוב אחר מראה החניכיים באיזור ובמקביל להקפיד על צחצוח עדין אך יעיל. אם לא תבחיני בשיפור במראה החניכיים אז פני לבדיקה אצל מומחה לרפואת חניכיים.

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים