רווח בשיניים

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

19/07/2012 | 18:02 | מאת: טל

אני סובלת מנסיגת חניכיים ויש לי רווח בין 2 השיניים הקדמיות. רופא שיניים אמר לי שבגלל הנסיגה לא ניתן לסגור את הרווח. האם זה נכון והאם ישנן דרכים לסגור את הרווח למרות נסיגת החניכיים?

טל שלום בכדי לטפל ברווח בין שינייך עליך לפנות לרופא מומחה ליישור שיניים. במידה ואת אכן סובלת ממחלת חניכיים עליך לבצע קודם כל טיפול חניכיים אצל רופא חניכיים אשר יכין את הקרקע לקראת טיפול יישור השיניים ויפקח על מצב החניכיים במהלכו. בברכה ד"ר ערן גבאי

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים