לאחר התקנת שתל

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

08/11/2016 | 18:56 | מאת: יעל

עשיתי שתל והרמת סינוס סגורה רציתי לשאול כמה פעמים בדרך כלל נהוג לעשות ביקורות עד החשיפה כדי לבדוק אם הכל תקין ושאלה וגם עוד שאלה הייתי גם מצוננת בקרוב מבריאה האם יש אפשרות יהיה לבדוק אם לא השתבש משהוא והכל יציב עם תוספת העצם וכו.. ?

יעל שלום נהוג לעשות ביקורות במהלך תקופת ההחלמה בהורדת תפרים וכן לאחר מכן מספר פעמים עד לשלב החשיפה. ההתרשמות היא בד"כ קלינית בלבד. צילום רנטגן נעשה בד"כ מיד לאחר ההשתלה ולפני החשיפה. על הרופא שביצע את הפרוצדורה לקבוע את סדר מפגשי הביקורת. בברכה ד"ר ערן גבאי מומחה לרפואת חניכיים

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים