דלקת חנייכים

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

24/10/2016 | 14:07 | מאת: קרן

אני כיתה יב יש לי דלקת חנייכים מכיתה י הלכתי לרופאת חנייכם הרבה פעמיים הסבירו לי איך לצחצח איך לנקות אני משתמשת במרידול מהרשת/משחה/מי פה מישום מה הדלקת לא עוגרת ואני ממש לחוצה כבר לעשות גשר ליפני צבא ואין לי את האפשרות בגלל שהדלקת הזאת לא משתחררת ממני

רות שלום עם צחצוח נכון וטוב דלקת חניכיים אמורה לחלוף לאחר כשבועיים ללא סמני דימום. יתכן שלמרות ההדרכות החוזרות היישום שלך אינו טוב דיו. אני ממליץ לך לפנות לקבלת חוות דעת נוספת אצל רופא מומחה לרפואת חניכיים אשר יעריך את המצב ויתן את חוות דעתו לגבי אופן הטיפול המתאים. יש לזכור כי רופאים שונים הינם בעלי געישות שונות לטיפול ועליך למצוא את הרופא שיתן לך פתרון. בברכה ד"ר ערן גבאי מומחה לרפואת חניכיים

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים