צחצוח אחרי שתל

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

04/10/2016 | 23:06 | מאת: גאיה

רציתי לשאול כמה זמן אחרי התקנת שתל והתקנת עצם מותר יהיה גם לשטוף את הפה כולל במי פה וגם אפשרות כבר לצחצח את הפה רגיל גם בשאר הפה לא באיזור המנותח ובמיחד את איזור השתל .

גאיה שלום מן הראוי שהרופא המבצע את הפרוצדורה יתדרך אותך בצורה מפורטת וברורה. יש להתחיל לצחצח את כל המשנן פרט לאזור המנותח ביום שלאחר הניתוח. יש לעשות שימוש בשטיפות כלורהקסדין לחיטוי לאחר הצחצוח עד להסרת התפרים, במהלך כל תקופה זו אין לצחצח באזור ההמנותח ואסור לגעת בתפרים. שנה טובה ד"ר ערן גבאי מומחה לרפואת חניכיים

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים