תחושה מוזרה בפה

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

13/09/2016 | 08:10 | מאת: מוריה

שלום לרופא בפורום, אני בת 16 לפני יותר משבועיים התחלתי להרגיש כובד בשיניים במיוחד תוך כדי שינה... הרגשה מוזרה כזאת וזה בא לי כל לילה... ואתמול בלילה הרגשתי יותר מוזר עם השיניים וקמתי מוקדם בבוקר וגיליתי שהחניכיים והלחי שלי מבפנים נפוחים... אף אחד לא רואה את זה חוץ ממני... מבחוץ לא רואים את זה אני רואה את זה כי אני מסתכלת מבפנים... אין לי כאבים בכלל בשיניים ואני מצחצחת שיניים פעמיים ביום... מה לעשות ואיך להוריד את ההרגשה המוזרה? אם תוכל לכתוב לי מה שאתה חושב ולא להגיד לי שאני חייבת ללכת לרופא שיניים... אני לא כל כך אוהבת לבקר במרפאת שיניים אז בבקשה... תודה!

13/09/2016 | 08:19 | מאת: מוריה

אולי זה יעזור לתשובה.. לפני עשר שנים היתה לי עששת גדולה ועקרו לי חמש שיניים בניתוח בהרדמה מלאה מאז לא היו לי בעיות גדולות

מוריה שלום צר לי אך לא ניתן לאבחן את הבעיה שאת מתלוננת עליה ללא בדיקה. עלייך ללכת לבדיקה אצל רופא שיניים בברכה ד"ר ערן גבאי מומחה לרפואת חניכיים

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים