צילום סיטי וקבלת התשובות

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

29/08/2016 | 20:45 | מאת: רעות

אני הולכת בקרוב לעשות צילום סיטי שאלתי היא אני רוצה ללכת בערך שבועיים לפני התור שנקבע למומחה השאלה האם התשובות ושליחתם למראה יהיו מוכנות או שכדאי לתת יותר זמן ? ובאופן עקרוני כמה זמן לוקח קבלת התוצאות ?

רעות שלום יהזמן הדרוש לפענוח CT והדפסתו עומד בד"כ על כיומיים. ביצוע הצילום שבועיים לפני הבדיקה אינו מהווה בעיה. בד"כ החומר מועבר ישירות לרופא אך את יכולה לתאם עם מכון הרנטגן שתאספי את החומר בעצמך בברכה ד"ר ערן גבאי מומחה לרפואת חניכיים

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים